Na polu golfowym łączy się elegancja gry, spokój płynący z natury i smakowite detale. Każda rozgrywka to okazja do cieszenia się chwilą i celebracji życia. Specjalistą od celebracji życia jest też firma o hiszpańskich korzeniach DeSabor Warsaw.
Dlatego specjalista w dziedzinie produktów gourmet już po raz drugi zorganizował turniej golfowy DeSabor Premium Golf Cup. Jest to wydarzenia o tyle niezwykłe, że turniej połączony jest z degustacją produktów najlepszych marek w Hiszpanii. Tym razem goście imprezy mieli okazję skosztować przysmaków z Półwyspu Iberyjskiego, takich jak szynka Iberico Bellota czy grillowane owoce morza. Ponadto obserwowali na żywo ceremonię kaitai, czyli starojapońskiej sztuki krojenia stukilogramowych tuńczyków błękitnopłetwych. Zwieńczeniem pokazu była oczywiście jego degustacja.
Niezwykłość turnieju rodzi się z pasji rozwijanych latami przez DeSabor Warsaw: golfa i wykwintnej kuchni. Ku radości graczy tegoroczne nagrody obfitowały w upominki służące sportowym i kulinarnym podróżom. Realnym albo – równie dobrze – odbywanym w domowym zaciszu.
DeSabor Premium Golf Cup odbywa się w Rosa Golf Club. Zdjęcie: materiały prasowe
Zwycięzca DeSabor Premium Golf Cup. Zdjęcie: materiały prasowe